درود.وقت به خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین که خودتونم اعتراف کردید که آکبند نبوده برای من کافیه اثبات حقانیت در ادعای صورت گرفته رو با هیچ چیزی نمی شه عوض کرد. نیازی هم به عذرخواهی نیست.
بنده نگفتم کجی کارت وای فای . گفتم جای پیچ شدن روی کارت وای فای هستش. پشت ویترین که کارت وای فای رو پیچ نمی کنن دوست عزیز! همون حدس خودم محتمل تر هستش. این بورد احتمالاً در نمایشگاه یا شوی محصولات گیگا یا چیزی شبیه به این مورد استفاده قرار گرفته. مثلاً روی یک کیس اسکلت باز مثل oc station و ...
ضمناً سوء تفاهم نشه. من گفتم بخاطر نوع خدمات آواژنگ و تجربه ای که از این شرکت بدست اومد , از خرید محصولات کولرمستر هم که با این گارانتی هستش منصرف شدم.
در مورد خدماتتون هم عارضم که اگه مثل بعضی از شرکتای دیگه که متاسفانه تعدادشونم روز به روز کم تر می شه و به نوعی در حال انقراض هستن, بخش گارانتی از ابتدا درست به وظیفه خودش عمل کنه, نه نیازی به پیگیری از فروم های سخت افزار وبه اصطلاح ای ساپورت هستش و نه بنر زدن در فروم های مختلف . نمی خوام نامی از شرکت دیگه ای ببرم که به تبلیغ له اونها و تهدید علیه شما متهم بشم. همون روز که مدیرتون از آواژنگ با من تماس گرفت و مدعی بهترین گارانتی بود, هر چه لازم بود گفتم و بهشون توضیح دادم و نام هایی بردم که علی رغم کوچک تر بودن در نام و نشان و تبلیغات خیلی اندک , بزرگ تر از ظرفیت خودشون ظاهر شدن.
در پایان هم برای گروه آواژنگ آرزوی توفیق روز افزون چه در امور شرکت و چه در اموری که مربوط به عمل به تعهدات نسبت به مشتریانشون می شه آرزومندم.
جا داره تشکر و قدردانی کنم از مدیریت محترم شهرسخت افزار که علی رغم به اصطلاح خانه زاد بودن آواژنگ در این فروم , اجازه دادن از شرکت نام برده انتقاد کنم و بر خلاف فروم های دیگر قفلی بر دهان منتقد نزدن .
با تشکر.موفق باشید.

Bookmarks